zaterdag, september 26, 2009

'PVV wordt steeds doller'

AMSTERDAM - De PVV van Geert Wilders wordt steeds doller. Dat heeft integratieminister Eberhard van der Laan (PvdA) in een vraaggesprek met de Volkskrant gezegd, dat zaterdag is gepubliceerd.
Van der Laan is inmiddels tien maanden minister van Integratie en volgens hem zijn er geen tekenen dat er bij de partij van Wilders iets te halen valt dat op communicatie lijkt.
Wilders debatteert niet met de Kamer of het kabinet, vindt de minister, en dat maakt het 'juist zo lastig'. "Hij praat over onze hoofden heen enkel; tegen de mensen die hij wil bereiken. Hij is een marktkoopman die de kijkers thuis tweedracht verkoopt."
De minister zegt nog altijd te hopen dat als het hem toch lukt met Wilders in debat te komen, het hem lukt Wilders ook echt aan het praten te krijgen.
"Dat hij dan niet alleen als een stalinorgel op mij staat te vuren, om over mij heen indruk te maken op zijn volk. Maar zoals het nu gaat, denk ik dat Wilders het probleem-Wilders zelf oplost."
De minister denkt dat dit zal gebeuren door 'implosie'. "Neem het voorstel over de hoofddoekjesbelasting. Het wordt steeds doller."
(Bron)

Ik ben het zelden zo met politici eens.

Geen opmerkingen: