donderdag, september 24, 2009

'PVV'er deelt klappen uit'

AMSTERDAM - PVV-Kamerlid Hero Brinkman zou dinsdagnacht klappen hebben uitgedeeld aan een barman van Nieuwspoort omdat hij geen drank meer kreeg. Dat meldt De Telegraaf donderdag.
Toen de medewerker Brinkman een bestelling weigerde, werd de PVV'er zo boos dat hij probeerde zelf drank te pakken achter de bar.
Toen de barman liet merken dat hij daar niet van gediend was, werd hij door Brinkman in het gezicht geslagen, meldt De Telegraaf.
Brinkman laat via zijn perswoordvoerder weten "enorme spijt te hebben" van het feit dat hij zich heeft misdragen.
"Daarom heb ik excuses aangeboden aan de barmedewerker van Nieuwspoort die zich door mijn gedrag geïntimideerd heeft gevoeld. " Brinkman ontkent dat hij de barman geslagen heeft. Wat er dan wel is gebeurd, laat hij niet weten.
Het Kamerlid erkent verder dat hij een drankprobleem heeft. ''Ik ga er hard aan werken om dit snel tot het verleden te laten behoren'', schrijft Brinkman.
Brinkman is niet de enige PVV'er die met losse handjes in verband is gebracht. Drie jaar geleden werd Tweede-Kamerlid Dion Graus beschuldigd van mishandeling van zijn hoogzwangere vrouw.
Twee aangiftes tegen Graus, door zijn ex-vrouw en zijn schoonvader, werden door het Openbaar Ministerie in Maastricht wegens gebrek aan bewijs geseponeerd.
(Bron)

Geen opmerkingen: