Nieuw-Zeelandse ontwikkelt chocola met vleessmaak
AMSTERDAM – De Nieuw-Zeelandse Hanna Frederick denkt vooral mannen te kunnen verblijden met haar nieuwste uitvinding. De chocolatier bedacht truffels waarin gedroogd, zout vlees verwerkt is. Dat meldt het Belgische Nina woensdag.
De bonbons smaken niet alleen naar vlees, Frederick gaf ze ook de vorm van een worstje. "Op het eerste gezicht is het een vreemde combinatie,” geeft ze toe. “Maar het vlees en de chocolade passen wonderwel goed samen. De eerste indruk is rokerig, dan krijg je de sterke toets van de chocolade en je eindigt met salami."
De chocoladekunstenaar heeft al wel ontdekt dat het snoepgoed vooral in de smaak valt bij mannen. “Vrouwen houden meer van fruitige, verfijnde smaken”, aldus de chocolatier.
Het is niet voor het eerst dat Hanna Frederick zo’n opvallende bonbon bedenkt. Eerder kwam ze al met chocoladecreaties waarin bier is verwerkt.
(Bron)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten