zaterdag, december 15, 2001

Ik houd erg van statistieken, ze zetten me vaak aan het denken.
Hoe komt het dat er tussen 3 en 4 uur 's nachts geen bezoekers komen (tijdens alle andere uren wel)?
Wat denken die mensen die bij Google zoeken op 'ongelukken plaatjes' en hier uitkomen? (Tip: gebruik de plaatjeszoekfunctie van Google eens!)
Het is kersttijd en mensen hebben wilde plannen: steeds meer mensen komen hier via het zoeken van een soeprecept ;-)
Wat moet ik hiervan denken:

Top 25 Land van herkomst
Nederland 57.3% 140
Netwerk 18.4% 45
VS commercieel 12.7% 31
Belgie 3.68% 9
Spanje 0.81% 2
Frankrijk 0.40% 1
Nieuw Zeeland 0.40% 1
Denemarken 0.40% 1
VS Educatief 0.40% 1
Onbekend 5.32% 13
Dat schiet niet op zo:
"Important Notice: All scripts that were running on Snorland are no long available due to them using large amounts of server resources - because of high levels of traffic. Sorry for any inconvenience, but I have no control over this matter."
Maar weer op zoek naar een andere mogelijkheid, en hopen dat de spoeling niet al te dun is: als iedereen overstapt op een ander reactiescript wordt dat misschien ook weer opgeblazen.

maandag, december 10, 2001

De eerste vuurwerkfolder is in de bus gevallen. Met vuurwerk in 'moderne kleuren', en aanbiedingen als de 'Dutch dynamite family'. Mijn lokale vuurwerkspecialist blijkt de schoenmaker te zijn.
De komende dagen wordt het 21-23 graden op de plek waar ik volgend jaar rond deze tijd hoop te zijn. De piektemperatuur van deze maand was 29 graden. Zucht...
De plek heeft ook wat nadelen.

zondag, december 09, 2001

En op deze site kun je je eigen samenzweringstheorie bakken.
(Maak je geen zorgen, die zwarte bui van me gaat vanzelf weer over.)
Altijd al zo'n ranzig stukje over eco-activisten en ander alternatief spul willen schrijven? Hier kun je het met één druk op de knop.
Bush inspireert toch een hoop mensen: hier kun je een spelletje Boter, kaas en eieren doen. Jij als chimp, Bush als Bush.
Nog wat originele kerstrecepttips.
Let wel op de disclaimer:
"The Department of Entomology at Iowa State University is not responsible for gastric distress, allergic reactions, feelings of repulsion, or other problems resulting from the ingestion of foods represented on these pages."
Het leukste van dit weer: door een straat fietsen en het verschil zien tussen de daken op de noordkant (nog wit) en op de zuidkant (drupdooiend).
Snor eens uitproberen.