maandag, mei 11, 2009

Vrouw daagt kapsalon voor rechter

AMSTERDAM - Een vrouw uit Oregon heeft haar kapsalon voor de rechter gedaagd. De vrouw beweert haar haren verloren te hebben door een foutieve kleurbehandeling.
Sarah Ward eist 50.000 dollar van de salon. Dit bedrag moet de vernedering, depressie en de kosten van de extensions dekken, zo vertelt Oregon Live.
Ward vertelt dat ze tijdens het douchen ontdekte dat er plukken haar uitvielen. Ze schrok hier enorm van omdat ze onmiddellijk dacht aan kanker. Verder vertelt de vrouw dat ze al sinds de basisschool haar haren liet verven. "Mijn moeder vertelde mij dat ik donkerblond haar had en dat dit niet aantrekkelijk was."
Sarah Ward houdt een onervaren stylist verantwoordelijk voor haar haarverlies.
De advocaat van de salon vertelt de rechtbank echter dat Ward niet al te zachtzinnig met haar haren omging. Ze gebruikt de stijltang vaak en draagt haarelastieken, hoewel haar stylist had geadviseerd dit niet te doen. De rechtbank heeft de salon inmiddels in het gelijk gesteld.
(Bron)

Sinds wanneer valt van kanker je haar uit? Van de behandeling ervan wel. En van mishandeling ook. Maar het is altijd makkelijker een kapper de schuld te geven.
Is het trouwens een stijltang of een steiltang? Maak je er diverse stijlen mee, of maak je je haar er steil mee?

Geen opmerkingen: