maandag, oktober 08, 2012

Een van de medicijnen meldt dat je er 'meer' van kunt gaan dromen. Dat lijkt me vreemd, maar misschien word je makkelijker wakker in een droom.
Ik woonde weer thuis, had eindexamen gedaan in 2 vakken van de MAVO, dus ik moest nog 2 jaar - je mocht maar 2 vakken tegelijk doen. Bij mijn weten voor het eerst dat ik over examens droom.
Mijn moeder had ineens het hele huis voorzien van nieuwe vloerbedekking: hoogpolig tapijt in de kamers, laagpolig op de trappen, zeil in de gangen, alle varianten met dezelfde print van jellybeans (???), wat een overdonderend effect had en ervoor zorgde dat je onwillekeurig een zoetzure geur rook.
De droom daarna was meer dan gruwelijk: we (?) vonden ergens een gekruisigde kat, die nog leefde. De ander pakte een paal en wilde de dader meppen, maar besloot de paal eerst te vermommen als plumeau (?) en rukte plukken vacht van de wonden van de kat en plakte die op de paal, wat nog erger was dan die kat zo aantreffen. (Ik wil niet eens weten waar dat vandaan kwam, ik weet wel dat ik daarna beroerd wakker werd.)
Volgende droom: ergens in een kruising American trailerpark/camping. We (?) waren daar om dieren te redden, een soort beer-aap-rode panda (?). We werden betrapt, maar we wisten de dieren weer terug te stelen van de inbeslagnemers.
Die droom met dat jellybeantapijt was vooral gek, maar die over de kat was pure horror.
Meer en woester dromen, prima, maar kan het vinkje bij dieren martelen dan wel uit?

1 opmerking:

Anoniem zei

shit zie je heb je het al en ja dat kan ervan zijn en nee daar kun je bijna niets aan doen dan even volhouden maar sterkte !!!! Liefs uit limburg