vrijdag, juli 17, 2009

Tien jongeren aangehouden voor betasting in zwembad

AMSTERDAM – De politie in Ridderkerk heeft in een week tien jongeren aangehouden voor onzedelijke betasting in een zwembad. De tieners zijn allemaal tussen de 12 en de 16 jaar oud.
De eerste meldingen kwamen binnen op maandag 6 juli. Op die dag werden dertien meisjes uit een klas onzedelijk betast in het zwembad aan de Sportlaan in Ridderkerk.
Na onderzoek hield de politie vier jongens van 14, 14, 15 en 16 jaar uit Rotterdam aan. Terwijl dit gebeurde vergreep een andere jongen zich aan een meisje. Deze 15-jarige uit Ridderkerk werd ook aangehouden.
Vrijdagmiddag 10 juli was het weer raak. Na aanwijzingen van het zwembadpersoneel werd een 12-jarige Rotterdammer aangehouden.
Dezelfde dag werden er ’s avonds nog vier Rotterdamse tieners van 13, 14, 15 en 15 aangehouden. Zij betastten meerdere meisjes. De slachtoffers zijn op het bureau geweest om aangifte te doen.
Het zwembad heeft een aantal maatregelen getroffen om de controle bij de ingang en het toezicht in het zwembad te verscherpen.
(Bron)

Gewoon teruggrijpen meiden: graaien, knijpen, draaien. Aan de toonhoogte van het jodelen hoor je wel wanneer de boodschap is overgekomen.

Geen opmerkingen: