vrijdag, april 06, 2007

Zondag staat het gepland: de reparatie van de schutting. Daarvoor was alleen nog een sleg nodig, zo'n houten hamer om palen mee te slaan. Zie hier. Maar de lokale DHZ-winkel heeft ervaren dat houten hamers niet lang meegaan in de verhuur, en biedt alleen metalen exemplaren. Zoiets als waarmee deze meneer in actie is. Kwestie van wat voorzichtiger hanteren, anders heb je geen paal maar een hoop spaanders.
Hoe dan ook, met sleg weer terug naar huis. Waar ik halverwege de eendjes signaleerde. Zit je dan, op je hurken te loeren naar een klont eendjes, met een merkwaardig accessoire...
Daarna passeerde ik de Appie. Mja, ik kon naar huis, sleg dumpen, en doorfietsen naar m'n lokale super, of ik kon doen of ik gek was en gewoon deze Appie binnenwandelen.
Blijkbaar oog ik erg ongevaarlijk. "De week doormidden zagen ken ik wel, maar ga jij het weekend stukslaan?"
Weer wat verderop passeerde ik het CWI. Daar heb ik nog een appeltje mee te schillen. Maar op de een of andere manier leek het me toch niet raadzaam om 'bewapend' binnen te wandelen en het gesprek aan te gaan. Zoet verder gefietst, intussen denkend: ach, anders hadden ze me na 10 minuten toch niet meer verstaan. Als ik weer een gewone stem heb, ga ik daar nog wel eens langs.

6 opmerkingen:

Unknown zei

Hip, zijn de drie laatste woorden van je stukje weggevallen? nl.

met de sleg.

Anoniem zei

Ik denk dat ik dan de deur niet inkom, eigenlijk :-)

Anoniem zei

lieve hipperd, fijne paasdagen en kijk je uit met die sleg please ??? ik iwl je na pasen weer typend tegenkomen:) knuffel uit limburg

Anoniem zei

sorry ik was het ,suus:)

Anoniem zei

Lol. In plaats van die sleg kun je beter een kleine raketwerper aanschaffen: discreet, veilig en och, wie mist de achterkant van zo'n CWI gebouwtje nou?
Vrolijk Pasen :-)

Anoniem zei

Hm, dit klinkt erg als aanzetten tot... Wat was het nummer van Meld Misdaad Anoniem ook weer...