dinsdag, juli 15, 2003

Klopjacht op internetliefde

LONDEN - De politie heeft een internationale klopjacht geopend op een 12-jarig Brits meisje dat er met haar internetliefde, een 31-jarige Amerikaanse ex-militair, vandoor is gegaan. Het meisje stond al ruim een jaar in contact met de marinier uit North Carolina, berichten verscheidene media dinsdag.
De ouders van de jonge Shevaun Pennington meldden hun dochter als vermist nadat ze zaterdag was verdwenen. De Amerikaan, Tony Studabaker, is volgens de Britse politie samen met het meisje van Londen naar Parijs gevlogen. Hij was daarvoor via Nederland naar Manchester gereisd.
Maar de Franse politie zei dinsdag dat het niet waarschijnlijk is dat de twee naar Parijs zijn gevlogen. Volgens een woordvoerder is de passagierslijst van de bewuste vlucht zorgvuldig gecontroleerd, maar komen de namen van de Amerikaan en zijn minderjarige Britse vriendin er niet op voor.
Een zus van de ex-marinier vertelde op televisie dat Tony had gezegd dat hij in Europa een 19-jarige vrouw ging ontmoeten. Studabaker, een weduwnaar, kreeg bij zijn vertrek uit het leger een medaille voor goed gedrag.
(Bron)

Ik snap niet zo goed wat die laatste regel ermee te maken heeft.

Geen opmerkingen: