woensdag, december 15, 2010

Overvaller supermarkt overleden aan wonden

MOERKAPELLE - Een 20-jarige Delftenaar die dinsdagochtend zwaargewond was geraakt tijdens een gewapende overval op een supermarkt in Moerkapelle, is dinsdagavond overleden. Dat heeft het Openbaar Ministerie laten weten.
De overvaller was zwaargewond geraakt na een confrontatie met aanwezige winkelmedewerkers. De 20-jarige man drong met een 19-jarige plaatsgenoot rond half acht - voor opening – de supermarkt binnen. Zij bedreigden de vier aanwezige personeelsleden.
Hoe de man vervolgens gewond raakte, kon het OM nog niet zeggen omdat deze vraag deel uitmaakt van het onderzoek. Ook over de aard van de verwondingen kan de zegsvrouw in het belang van het onderzoek nog geen mededelingen doen.
De overvallers hadden het personeel gedwongen de kluis te openen. Hierbij werd twee keer geschoten met een vuurwapen. Een van de aanwezigen haalde geld uit de kassalades en gaf dit aan de overvallers. Vervolgens kwam het tot de confrontatie tussen de overvallers en het personeel.
Het duurde lange tijd voordat de politie de identiteit van de inmiddels overleden overvaller kon achterhalen, aldus de woordvoerster.
(Bron)

Geen opmerkingen: