dinsdag, augustus 19, 2008

Frogers gaan de bijstand in

AMSTERDAM - René en Natasja Froger gaan een maand lang leven op bijstandsniveau. Voor het nieuwe RTL-programma 'De Frogers: effe geen cent te makken' levert het stel al zijn luxe in.
"Behalve dat dit voor ons gezin een leerzame ervaring is, kunnen we hiermee ook aandacht vragen voor de Voedselbank", licht de zanger toe. Komend najaar komt het programma op de buis.
De Frogers willen zich met hun actie verplaatsen in mensen in de bijstand. "Voor mensen in zulke omstandigheden kun je alleen maar respect opbrengen", zegt René.
Speciaal voor het programma betrekken Natasja en hij een nieuw huis, dat ze moeten inrichten van een bedrag van duizend euro.
Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4, is trots op de Frogers. "Ik vind het van René en zijn gezin zeer moedig dat ze aan dit programma deelnemen en zich hiermee kwetsbaar durven opstellen."
De belevenissen van de Frogers zijn te zien in een achtdelige docusoap.
(Bron)

Goed idee, maar dan moeten ze wel beginnen met al wat achterstallige rekeningen en dergelijke, anders is het niet echt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog een beter idee: laat de minister van Sociale zaken dat eens doen, en dan niet een maandje, maar een haalfjaar. En wat hij daarmee overhoudt kan hij doneren aan de voedselbank ofzo

Anoniem zei

Vuile poseurs. Een maand. Dat is een feestje voor ze.