maandag, mei 17, 2010

Gifspin bijt naturist in penis

WELLINGTON - Een 22-jarige Canadese naturist zal zijn vakantie in Nieuw-Zeeland niet snel vergeten. De man bracht na een verfrissende duik in zee zestien dagen door in het ziekenhuis met een ontstoken hartspier.
De levensgevaarlijke ontsteking was het gevolg van een beet in zijn penis door de giftige katipo-spin, meldt het Nieuw-Zeelandse persagentschap NZPA.
De naakte jongeman rustte na een zwempartijtje uit in de duinen van Northland op het Noordereiland. Toen hij wakker werd, deed zijn penis zeer, was het opgezwollen en zag de man enkele rode plekken op zijn geslachtsdeel.
Artsen in het ziekenhuis concludeerden dat de Canadees was gebeten door de katipo-spin. De man kreeg het vervolgens zwaar in het ziekenhuis. Naast de hartontsteking kreeg de man ook last van hoge koorts, spierpijn, hoofdpijn en braakneigingen.
De katipo-spin of rode katipo is familie van de Australische roodrugspin en de beruchte Noord-Amerikaanse zwarte weduwe. De spin is zwart en het achterlijf heeft een wit-omlijnde rode streep die tot aan het achtereind loopt.
(Bron)

Geen opmerkingen: