zaterdag, januari 28, 2006

Chirac trapt in grap Canadese dj's

MONTREAL - De Franse president Jacques Chirac is vrijdag met open ogen in een grap van twee dj's van een Canadees radiostation getrapt. Zij belden het Elysse op met de mededeling dat de nieuwe Canadese premier, Stephen Harper, graag met de Franse president wilde spreken. Binnen een half uur reageerde Chirac op het verzoek van 'Harper'.
"Ik wil graag mijn oprechte felicitaties voor uw verkiezingsoverwinning overbrengen", liet Chirac tijdens het uitgezonden telefoongesprek weten. "We hebben een geweldige relatie en ik ben er van overtuigd dat deze zal blijven voortduren". Harper won afgelopen week de parlementsverkiezingen in Canada.
Dj Audette, die Harper imiteerde, beklaagde zich bij Chirac over de Franse media die de Canadese conservatief een slechte reputatie zouden bezorgen. Chirac liet weten zich daar niet om te bekommeren. "Zo is de Franse media en zo is de Canadese media. Je kan ze niets verbieden", liet hij weten.
Het is niet de eerste keer dat de twee dj's met een smoes bekende personen in de uitzending wisten te krijgen. Eerder trapten U2 zanger Bono, Microsoft-oprichter Bill Gates en de sterren Celine Dion en Britney Spears in de list.
(Bron)

Geen opmerkingen: